Generelt

Smykkebrandet BYJIINE blev stiftet i september 2020, af Katrine Risager.

BYJIINE er et smykkebrand, som sælger smykker til piger/kvinder, ud fra ideen om at skabe trendy og stilrene smykker til en overkommelig pris.

Historien Bag

Smykkebrandet BYJIINE blev stiftet i september 2020, af 15-årige Katrine Risager. Brandet startede som et hobbyarbejde under Corona pandemien. Her var det første produkt, Ferskvandskæden. Herefter begyndte udviklingen af nye smykker. Dette var bl.a. Hazel Hoops. Smykkerne blev udelukkende solgt over instagram i starten. Salget af de nye smykker gik over alt forventning. Derfor fik BYJIINE sin egen webshop, i Marts 2021.

 

Lidt om mig

Hej! Jeg hedder Katrine. Jeg er stifter og, indtil videre, eneste ansatte hos BYJIINE. Til daglig går jeg i gymnasiet og driver BYJIINE i min fritid.

Siden 2020 har jeg håndlavet alle smykker som, du finder på min hjemmeside.
Salget er gået over alt forventning de seneste år, og det betyder også, at jeg løber super stærkt, for at sende jeres skønne ordrer hurtigst muligt!

I 2023 begyndte jeg at eksperimentere med at tegne, og få produceret nogle af mine smykker hos min danske leverandør. Her blev mit første design, Chloe Øreringe produceret.

Jeg arbejder hele tiden på at udvikle og fornye mine smykker og mit brand – og jeg glæder mig til at præsentere mine fremtidge kollektioner for dig.

Tusind tak til dig som støtter min lille virksomhed. Det betyder alverden.

– Katrine